Nu har min sommarstuga en ny altan

God morgon alla mina läsare och välkomna in till bloggen. Idag ska jag berätta om hur det gick till när jag skulle bygga till en altan på min sommarstuga i Halland och jag hoppas att min berättelse kan vara till nytta för er om ni precis som jag planerar att bygga om eller bygga till. Jag tänker berätta om det företag som hjälpte mig att förverkliga min altanidé. Tack vare RV Bygg och Fastighetsservice så kunde jag gå ifrån idé till genomförande. Företaget har sitt kontor i Falkenberg i Halland. Om du äger ett hus eller fritidshus eller en bostadsrätt och bor i Falkenberg med omnejd, så kan du liksom jag få hjälp av detta eminenta företag.

Falkenbergs kommun är i mångt och mycket en fantastisk kommun. Här finns det vackra bokskogar i inlandet och långa vita sandstränder vid kusten där Ätran rinner ut i Kattegatt. Tröttnar man på bad och natur finns det ju också berömd shopping inom ett par mils avstånd. Jag tillbringar helst min lediga tid i min sommarstuga nere på Skrea strand. Gärna sittandes på min altan med blicken fäst i fjärran – på det oändliga havet!

Flera sommarstugeägare och tillika grannar nere på Skrea strand hade genom åren varit i behov av olika om- och tillbyggnader. Flera av grannarna hade anlitat RV Bygg och Fastighetsservice därför att det är en både kompetent och erfaren byggfirma i Halland som kan hjälpa till med de flesta tjänster inom bygg och snickeri. Med grannarnas goda erfarenheter var valet lätt! Även jag anlitade denna firma och måste säga att deras oerhört skickliga och effektiva snickare gjorde ett kanonjobb med att bygga min altan.

Så om du liksom jag är i behov av hjälp av en byggfirma på dina villkor och om du bor i Falkenberg med omnejd så skulle jag varmt rekommendera just denna byggnadsfirma. Både jag och flera grannar är supernöjda, det kan du också bli!