De´ ska va husvagn!

Det ska va husvagn! Vi satt i min kollegas förtält och drack bananlikör ur små medicinkoppar och strax skulle vi gå iväg och spela minigolf. Det var första gången jag bodde på en camping, och första gången som jag sov över i en husvagn. Det “tog sig” på första försöket! Jag var fast och nio månader senare, nästkommande vår kom det nya underverket ut ur Slöinge Fritidscenters port. Det här är ett ställe för oss som letar husvagnar i Halmstad, Falkenberg eller i Varberg. Det blev en ny fas i mitt liv i och med att jag “blev med husvagn” och detta har jag aldrig ångrat. Jag är särskilt glad över att jag valde att skaffa min husvagn på Slöinge Fritidscenter därför att där fick jag en riktigt bra begagnad vagn till ett förmånligt pris, personalen var hjälpsamma, och skulle det mot förmodan uppstå något problem så vet jag att de kommer att hjälpa mig. Dessutom säljs ju vagnarna med garanti. Det är tryggt att köpa sin vagn på en så här stor och väletablerad firma. Ungefär som att köpa bil på en bilfirma.  

 

Nu tillbringar jag hela sommarsäsongen på en camping i Varberg. Jag vet att om det är något som behövs i form av service, så tar det inte mer än tio minuter att köra med husvagnen till Slöinge Fritidscenter för att serva eller reparera den, om det skulle behövas. Jo, att serva husvagnen det vill man väl, precis som att serva en bil. Vi är flera stycken här på campingen som frekventerar Slöinge Fritidscenter, och nu vill jag rekommendera dig som läser, och som känner att du är intresserad av att skaffa husvagn du också, att vända dig till denna firma. Besök gärna deras hemsida. Eller kika in på Facebooksidan som de har. Det var trevligt att få dela dessa tankar med er!