Jag har alltid haft en naturlig talang för konst och att måla. Många trodde att jag skulle börja jobba som målare och det trodde jag nog nästan själv också. Problemet är bara det att jag inte vill förlora det roliga med måleriet. För om jag skulle jobba som professionell målare och syssla med det hela dagarna så skulle jag antagligen inte känna mig vidare sugen på att komma hem och börja måla då direkt igen. Så kanske skulle tappa intresset helt och inspirationen och det vore väldigt tråkigt för då skulle det kanske inte bli några mer tavlor.

Därför valde jag att hoppa över erbjudandet om att börja jobba som målareMålarent här i centrala Växjö. Det vore perfekt egentligen, men man måste faktiskt tänka på sitt eget bästa lite längre fram och inte bara kolla precis framför näsan. För även om det fungerar bra i några månader så kanske det inte fungerar efter flera år eller kanske bara efter ett år. Och då kanske inspirationen är borta för evigt. Har hört om folk som tappat den helt och det vill jag verkligen inte ska hända.

Hade faktiskt över målare från Målarent i Växjö hos oss förra veckan för att måla om i sovrummet. Hade säkert kunnat göra det själv egentligen men med jobbet, hundarna och vår son på två år så är det svårt att hinna med det. Så ja, fick över målare därifrån som kunde måla om väggarna åt oss.